+31497556493 info@blpbv.nl
Selecteer een pagina

Over ons

Wij zijn een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen.

Wie we zijn

Ambitieuze specialisten met een passie voor cijfers

Wij zijn een écht familiebedrijf. Opgericht met de intentie om ondernemers zorgeloos hun eigen vak te laten uitoefenen, zonder dat hier enig papierwerk bij komt kijken. Met een groeiend team van ambitieuze cijferspecialisten, verzorgen wij de volledige administratie voor een groot aantal ondernemers.

Jaar ervaring

Begonnen als start-up op een zolderkamertje. Uitgegroeid tot een professioneel kantoor.

Tevreden opdrachtgevers

Ondernemers en particulieren in alle soorten en maten. We begeleiden je professioneel van A tot Z.

Ervaren professionals

Groeiend team van specialisten op verschillende gebieden. We staan dagelijks voor je klaar. 

Ons verhaal

Onze missie is dat ondernemers zich kunnen richten op de leuke kant van het ondernemerschap, terwijl wij de administratieve zaken op ons nemen en ervoor zorgen dat alles op het juiste moment aangeleverd is bij de juiste personen en instanties. We geven ze te allen tijde inzicht in hun boekhouding en we hebben regelmatig contact met ze, zodat ze op tijd en verantwoord beslissingen nemen. Wij helpen ondernemers (en particulieren) graag vooruit, zodat ze zorgeloos hun werk kunnen blijven doen.

We richten ons op de ondernemers in alle soorten en maten. Tussen onze opdrachtgevers kom je daarom veel diversiteit tegen. Van grote webshops en binnenvaartbedrijven tot stucadoors, schilders, verpleegkundigen, grafisch designers, coaches, tegelzetters en nog veel meer. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat ze verantwoord ondernemen! Ondernemen is leuk en uitdagend. Dit moet ook zo blijven, zonder enige belastingtechnische bijkomstigheden vinden wij.

“Voor vragen over zakelijke financiën of belastingen kunnen we altijd bij BLP terecht. Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel op onze vragen met een antwoord waar je ook daadwerkelijk iets aan hebt. We worden altijd proactief geïnformeerd over de wet- en regelwijzigingen die van toepassing zijn op onze financiën.”

Developmen |Programmeurs

“De boekhouding is niet aan mij besteed, omdat ik liever met het kappersvak bezig ben. Het is fijn dat ik alles bij BLP neer kan leggen, zodat ik er zelf geen werk aan heb. Het is laagdrempelig en persoonlijk, ik kan ze alles vragen en zij zoeken het uit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook met privézaken denken ze goed mee.”

Milou Luyten |Haarstyliste

“Het snel schakelen, persoonlijke contact en korte lijnen zijn voor mij de speerpunten van BLP. Duidelijke afspraken over de kosten voor de geleverde diensten zijn ook helder. Al met al een hele prettige partner om mee op te trekken in je zelfstandige situatie waar administratie niet altijd voorop staat als prioriteit.”

Erwin Dielis | Woningaanpasser

Word deel van een familie

Je bent als familie voor ons

Als je ervoor kiest om bij ons te komen werken, word je opgenomen in de familie. Wij staan voor duurzame samenwerkingen en zijn daarom ook zuinig op ons personeel. Werk je eenmaal bij ons, dan wil je ook niet meer weg. Wij investeren graag in mensen die ook in ons investeren en hechten veel waarde aan onze relatie met je. Daarom werken we samen aan je ontwikkeling.

Maak kennis met het team

Ons team van specialisten

Maak kennis met de drijvende kracht achter het succes van BLP. Ons team staat dagelijks klaar om onze opdrachtgevers te helpen met specifieke vraagstukken en het verzorgen van de volledige administratie.

Peter Vromans

Peter Vromans

Algemeen Directeur

Het werken met jonge mensen, hen adviseren en zien dat ze goed terecht komen; daar doe ik het voor! Persoonlijke contacten buiten de deur vind ik heel belangrijk.

Arlette Das

Arlette Das

Aangiftemedewerker

Fiscale aangiftes kennen voor mij geen geheimen. Als aangiftemedewerker ben ik hier dagelijks mee bezig. Graag voorzie ik onze opdrachtgevers ook van helder advies bij fiscale vraagstukken.

Jouw foto hier? Solliciteer!

Jouw foto hier? Solliciteer!

Assistent Accountant

Voor deze rol zijn wij op zoek naar iemand die een echte aanpakker is, niet vies is van advies geven en als geen ander jaarrekeningen kan opstellen. Bekijk de vacature Assistent Accountant (fulltime)!

Pascal Vromans

Pascal Vromans

Operationeel Directeur

Vanuit de achtergrond hou ik me druk bezig zodat alle werkzaamheden en (digitale) processen optimaal en vlekkeloos verlopen voor zowel onze opdrachtgevers als medewerkers.

Corina Gedaan

Corina Gedaan

Secretarieel/Administratief Medewerker

Klantvriendelijkheid staat voor mij hoog in het vaandel. Als eerste aanspreekpunt bij BLP zorg ik er voor dat opdrachtgevers snel en correct geholpen wordt. Of dat nu voor een afspraak is of een kopje koffie.

Jouw foto hier? Solliciteer!

Jouw foto hier? Solliciteer!

Boekhoudkundig Medewerker

Voor deze rol zijn wij op zoek naar iemand die het liefst de hele dag bezig is met boekhoudingen en graag vragen hierover beantwoordt. Bekijk de vacature Boekhoudkundig Medewerker (24-40 uur)!

Nathalie Vromans

Nathalie Vromans

Assistent Accountant

Nauwkeurigheid en netheid zijn voor mij belangrijke competenties. Boekhouding kan soms best een rommelige klus zijn, maar ik weet de orde te allen tijde te behouden.

Beau Sengers

Beau Sengers

HR-medewerker

Voor onze opdrachtgevers verzorg ik de gehele salarisadministratie, van contract tot jaaropgave. HRM kent voor mij geen geheimen en ik ondersteun onze opdrachtgevers hier graag bij.

Jouw foto hier? Solliciteer!

Jouw foto hier? Solliciteer!

Open sollicitatie

We zijn met enige regelmaat op zoek naar versterking van ons groeiende team. Wil jij deel uit maken van het succes van BLP, maar staat je vacature er niet tussen?
Doe dan een open sollicitatie!

Neem een kijkje in ons kantoor

Het hoofdkwartier van BLP

Al onze werkzaamheden vinden plaats vanuit ons kantoor op het Eykereind 12 in Bergeijk. Hier ontvangen we je hartelijk en zetten we ontzettend lekkere koffie (of thee) voor onze bezoekers en klanten.

Kantoor Bergeijk

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je een solliciteren of iets anders? Wees geen vreemde en neem gerust contact met ons op. We horen graag van je.

Eykereind 12, 5571 EC Bergeijk

Postbus 155, 5570 AD Bergeijk

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00